Microsoft 365

Is 24/7 beschikbaar met een maximum responstijd van 15 minuten.

Hosted with ❤ by Hostingdex.com.

Verzorgt webhosting en ICT binnen je onderneming. Verhuist je diensten kosteloos zonder down-time! Is partner voor bureaus, webdevelopers en bedrijven. Is expert in WordPress & WooCommerce Hosting. Digital 👊 from DEX!

Allround service bij Microsoft 365

Tijd voor de overstap naar Microsoft 365?
Bent u al voorbereid op de toekomst met Back-ups van uw Microsoft 365 omgeving?
HostingDEX

Snelle hardware met Plesk Control Panel

Wil je graag je de best mogelijke performance voor je zakelijke e-mail? Dex Hosting verzorgt je overstap naar Microsoft Office 365 snel en probleemloos. Je e-mail wordt op al je apparaten in real-time gesynchroniseerd. Je bent dus altijd up-to-date. Verzend probleemloos berichten van 150 MB en met de 100 GB opslag bewaar je zo veel e-mail als je wilt. Je bent beschermd tegen e-mailbedreigingen met anti-malware beveiliging en anti-spamfilters. We plannen de overstap wanneer het jou het beste uitkomt, dus ook ’s avonds of in het weekend.

Microsoft 365 Backup

Met onze Microsoft Compliant omgeving maakt u ook back-ups van de Microsoft 365 omgeving naar de back-up omgeving van DEX. Verwijderd u per ongeluk een e-mail of gaat er een collega uit dienst? Wij zorgen ervoor dat er altijd een kopie beschikbaar is van uw data.

Microsoft is slechts verantwoordelijk voor het online houden van de Cloud omgeving. U bent zelf helaas verantwoordelijk voor een back-up van uw data.

De Backup dienst van DEX is volledig te integreren in uw huidige of nieuwe Microsoft 365 of Microsoft Azure omgeving.

Nog vragen? Bel meteen naar 085 – 10 50 760 of maak gebruik van het contactformulier.

domein verhuizen?
HostingDEX

Zorgeloos met Microsoft 365

Wil je graag overstappen naar Microsoft 365 en wil je het beste advies van onze professionals? Heb je vragen over de pakketten die wij aanbieden of wil je weten hoe jouw domeinnaam aan je Office pakket wordt gekoppeld? Wij staan klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden over de zakelijke e-mailservices van Microsoft.

Overstappen naar zakelijke e-mail hosting? Chat met Dex of bel 085 – 10 50 760

Vraag direct Microsoft Office 365 Mail aan voor jouw organisatie!

Ontvang binnen één werkdag een aanbod op maat om Microsoft Office 365 Mail te gaan gebruiken in jouw organisatie. Vul onderstaand formulier in en Dex neemt contact op. Heeft u minder dan 5 gebruikers? Maak dan direct gebruik van de bestelpagina