Microsoft 365 Mail

DEX levert, installeert en onderhoudt!
Microsoft 365 Mail

365 Mail van Hosting DEX!

DEX is leverancier van Microsoft 365 mail sinds 2017. In deze tijd was de naam van Microsoft 365 nog Office 365.

DEX regelt in samenwerking de volledige inrichting van Microsoft 365. Naast de 365 mail is het ook mogelijk om hier het Microsoft Standard pakket te combineren waardoor u gebruik kunt maken van Microsoft Office-pakketten, zoals bijvoorbeeld Word, PowerPoint, Excel, Teams en Outlook. Ook kan er binnen de Business basic licentie al gebruik gemaakt worden van 1TB OneDrive opslag.

Installatie van Microsoft 365

Om gebruik te maken moeten er een aantal zaken geregeld worden:

 1.  Licentietype kiezen.
 2.  Vervolgens licenties aan een Microsoft 365 portal toevoegen.
 3.  Dan uw domeinnaam instellen.
 4.  Domeinnaam records toevoegen.
 5.  Als laatste e-mail en eventuele pakketten installeren op uw  werkstation.
Office 365 Apps

Managed Microsoft 365 Mail

Wij helpen graag met de installatie van Microsoft 365. Ook is het mogelijk om bij u op locatie alle mailboxen in te stellen en uw mail te migreren naar Microsoft 365 Mail. De basis installatie doen wij graag op afstand. Wanneer u volledig voorzien wilt worden van een werkende omgeving inclusief het instellen van de diensten bij u op locatie komen wij graag in contact.

Vanaf vandaag is het mogelijk om de Microsoft licenties af te nemen inclusief de basis installatie HostingDEX.com. Hiervoor kunt u op de pagina Office 365 mail direct een verzoek doen voor de basis installatie. Aansluitend nemen wij contact met u op om dit verzoek zo spoedig mogelijk te verwerken.

Hiervoor vragen wij u om de basisinformatie van uw bedrijf op te geven zodat wij voorbereid contact met u op kunnen nemen.

Cloud Backup

Additionele mogelijkheiden

Er zijn vele mogelijkheden om uw Microsoft 365 omgeving in te richten voor uw organisatie. Hiervan hebben wij een aantal belangrijke voorbeelden die veel betekend kunnen zijn voor omgeving.

 • Microsoft Azure integratie
 • Teams optimalisatie
 • Installatie van alle Microsoft 365 diensten op uw werkstation
 • OneDrive bestanden en mappen delen met uw collega’s
 • Integratie contactpersonen met uw telefooncentrale
 • Delen van Contactpersonen met collega’s
 • Delen van e-mail boxen met collega’s (Denk hierbij aan een administratie@ of info@ mailbox)
 • Microsoft Cloud Back-up
 • Server 2022 Azure remote desktop integratie

Active Back-up voor Microsoft 365

Wat vaak vergeten wordt is dat het ook mogelijk is om uw data te kunnen verliezen in een Cloud omgeving bij Microsoft. In de algemene voorwaarden van Microsoft is aangegeven dat zei verantwoordelijk zijn voor het online houden van de diensten Onder deze dienst is de data uitgesloten. Dit betekent dat uw organisatie zelf verantwoordelijk is voor de back-up van de Microsoftsystemen.

Bij DEX is hier een oplossing voor! DEX heeft een actieve back-up oplossing voor uw Microsoft 365 omgeving. In deze back-up wordt actief een back-up bijgehouden van de data die erbij of misschien wel per ongeluk verwijderd wordt. Indien dit het geval is heeft DEX een aantal vragen zoals de tijd waarop de mail ongeveer ontvangen is en een kernwoord waarmee in de back-up database gezocht kan worden. Met deze gegevens gaat DEX voor u aan de slag en zoekt het bericht voor u terug!

Deze dienst doet meer dan alleen een back-up maken van uw mail. Deze dienst biedt ook de mogelijkheid om de OneDrive, contactpersonen en agenda’s veilig weg te schrijven in de back-up database voor uw organisatie.

Teams integratie met uw VoIP (Voice over IP) telefooncentrale

Ook is het mogelijk om uw vaste telefonie te integreren met Microsoft Teams. Hierdoor kunt u voortaan uw telefoonsysteem gebruiken in de Teams app of online. Hierdoor heeft u geen losse toestellen meer nodig en kunt nog eenvoudiger vanuit huis werken.

Benieuwd naar de Microsoft Teams integratie in de Voice over IP-telefooncentrale?
Neem contact op en wij informeren u graag naar alle mogelijkheden voor uw organisatie.

365 Mail Teams

Helpdesk

De levering van deze diensten stop niet bij de installatie. Wanneer u aanpassingen wenst in uw Microsoft 365 omgeving staat de helpdesk van DEX hiervoor klaar. Wanneer een collega weg gaat in uw organisatie of er juist iemand bijkomt helpen wij u en uw collega’s graag verder bij deze aanpassingen.

Bij DEX proberen wij de telefoon niet vaker dan 3 keer over te laten gaan wanneer u belt. Onze helpdesk is dan ook bereikbaar van 09:00 tot 17:30 op kantoor dagen. Heeft u een urgent probleem buiten kantooruren of in het weekend? Stuur dan een Whatsapp bericht naar DEX en wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen helpen. Hiervoor is DEX bereikbaar buiten kantooruren op het Whatsapp Business nummer: 0851050760. Zodra een van onze collega’s het bericht ziet doen wij er alles aan om u zo spoedig mogelijk weer op gang te helpen.

Kan het probleem even wachten? Dan nemen wij graag de eerstvolgende werkdag contact met u op.

PROPLUS2019

Overige Microsoft licenties

Wenst u alleen officepakketten of ook een Microsoft Windows licentie in gebruik te nemen? Dan verwijzen wij u graag door naar https://goedkope-licentie.nl/.

Op deze webshop is het mogelijk om betaalbare licenties aan te schaffen uit over-stock en re-use voorraad.

Kosten

De licenties kosten bij DEX hetzelfde als op de website van Microsoft. Toch willen wij graag het verschil maken met onze helpdesk en kennis van de pakketten.

Ook voorziet DEX u graag van een op maat gemaakte offerte op basis van een vrijblijvend consult voor uw organisatie. Hiervoor komen wij graag bij u langs of bent u van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam.

Kosten 365

Ook gebruik maken van Microsoft 365 Mail in uw organisatie?

Bekijk het aanbod van DEX op de pagina Microsoft 365 Mail, of vraag via het onderstaande formulier direct een offerte aan!

Waarom Dex Hosting

Dex is gespecialiseerd in WordPress, WooCommerce en Community Hosting

Nederlandse datacenters

Snelle NvME Opslag

Dedicated IP adres

Gratis SSL

Support 24/7/365