Plesk Obsidian Controlpanel

Persoonlijk contact bij support.
U bent welkom voor een kop koffie!

Beheer uw hostingpakket in een overzichtelijk controlpanel

Met het Plesk Obsidian controlpanel is het enorm eenvoudig om uw webhostingpakket te beheren. Hierbij heeft u uw website in enkele klikken online maar ook het migreren van uw website en e-mail is vereenvoudigd door het control panel van Plesk.

DEX werkt met de nieuwste versie van het Plesk controlpanel Obsidian. U kunt vanaf het klantenpaneel van DEX automatisch inloggen op het controlpanel Plesk Obsidian. 

Het controlpanel van Plesk heeft een enorme hoeveelheid tools die met enkele muisklikken zijn te configureren.

dex-hosting

SSL Certificaten

Maak eenvoudig een gratis SSL Let’s encrypt of importeer eenvoudig uw certificaten vanuit het SSL aanvraag paneel. 

E-mail

Maak eenvoudig e-mail adressen aan, importeer uw mailboxen met de IMAP import tool en pas autorisponders en beheer uw spamfilters vanuit het controlpanel.

Backups

Met de backupmanager maakt u eenvoudig automatisch back-ups van uw website of webshop. Hierdoor heeft u altijd een kopie van uw data in huis.

WordPress Toolkit

Met de WordPress Toolkit maakt u eenvoudig Staging Sites (een kopie van jou website om in te werken of testen), Snapshots en installeer je updates van jou WordPress installatie en plugins in één klik. 

Ook beveiligd u de WordPress website op een hoger niveau. Heeft u advies nodig over de beveiliging van uw WordPress installatie? Onze helpdesk helpt u graag verder!

Benieuwd wat de WordPress Toolkit nog meer voor u kan doen en wat er is vernieuwd? Bekijk hier de changelog van de WordPress Toolkit voor Plesk Obsidian. Bekijk alle Managed hostingpakketten of hostingpaketten.

Wordpress Toolkit
plesk cms installer

Installeer uw CMS met één klik

In één klik installeert u uw favoriete CMS. Hiermee kunt je onder andere in één keer Joomla, WordPress of Drupal installeren.

Hiermee wordt het starten van uw nieuwe website of webshop eenvoudiger dan ooit! 

Het scheelt u tijd om databases aan te maken, via FTP het CMS te uploaden en alles te configureren. De Installer doet alles voor u! Hulp nodig? DEX en collega’s helpen je graag verder.