Hosting voor Web Bureaus

Tijd en geld besparen op WordPress hosting van je klanten

Snel een betrouwbare community website hosting

Voor betrouwbare sociale netwerk- en community website hosting hoef je niet ver te zoeken. Dex Hosting is je perfecte partner voor snelle en veilige hosting voor al je webhosting gerelateerde behoeften, dus ook ledenwebsites. We bieden perfecte webhostingpakketten om van je sociale netwerk of community website een succes te maken. De software en installaties worden in no time geleverd inclusief 24/7 deskundige ondersteuning.

Klik hier voor het kostenoverzicht van onze voordelige WooCommerce hosting pakketten.

Managed Community website Hosting

Laat je ledenwebsite of community inclusief e-mail managen door Dex Hosting. Vanaf onderhoud, updates van template en plug-ins tot en met het regelmatig controleren op veiligheidsrisico’s. Dex Hosting is pro-actief en draagt zorg voor een 100% functionerende website.

Nog vragen? Bel meteen naar 085 – 10 50 760 of maak gebruik van het contactformulier.

Hosting en software voor de ultieme community-ervaring

Laat je de installaties van je community software liever over aan de echte professionals? Dex Hosting verzorgt het voor je. We installeren WordPress, je community software plugins tegen een gereduceerd tarief. En jij doet waar jij goed in bent: het bouwen van jouw WordPress sociale netwerk- en community website.

Direct aan de slag? Bel Dex op 085 – 10 50 760 of maak gebruik van ons contactformulier.

Onderhoud en updates WordPress templates en plug-ins

WordPress is populair en er zijn ruim 55.000 gratis en betaalde plugins beschikbaar. Er zijn mensen die lukraak downloaden, installeren en denken dat het goed komt. Websites worden gehackt door verouderde plug-ins, maar ook cross-plug-in incompatibiliteit komt regelmatig voor. Neem geen risico’s. Dit voorkomt trage websites en conflicten.

Nog vragen? Chat met Dex of bel 085-1050760

Onderhoud en Updates WordPress

Het structureel onderhoud van je website, webwinkel of sociale netwerk- en community website is een must. Automatisch updates uitvoeren is tricky voor eigenaren zonder veel achtergrondkennis en kan problemen en storingen veroorzaken. Updates van plug-ins, extensies en templates worden zelden gelijktijdig doorgevoerd.

Onderhoud en updates overlaten aan Dex Hosting? Chat met Dex of bel 085 – 10 50 760