Community Hosting

Snelle en betrouwbare community website hosting

Voor betrouwbare sociale netwerk- en community website hosting hoef je niet ver te zoeken. Dex Hosting is namelijk je perfecte partner voor snelle en veilige hosting. Dit geldt voor al je webhosting gerelateerde behoeften. Dus ook ledenwebsites. We bieden perfecte webhosting-pakketten om van je sociale netwerk en community website een succes te maken. De software en installaties worden in no time geleverd. Daarnaast biedt Dex 24/7 deskundige ondersteuning.

Klik hier voor het kostenoverzicht van onze voordelige WordPress hosting pakketten.

Managed Community website Hosting

Laat je ledenwebsite inclusief e-mail managen door Dex Hosting. Onderhoud, updates van template en plug-ins tot en met het regelmatig controleren op veiligheidsrisico’s. Dex Hosting is pro-actief en draagt daarbij zorg voor een 100% functionerende website.

Nog vragen? Bel meteen naar 085 – 10 50 760 of maak gebruik van het contactformulier.

domein verhuizen?

Hosting en software voor de ultieme community-ervaring

Laat je de installaties van je software liever over aan de echte professionals? Dex Hosting verzorgt het zo voor je. We installeren WordPress en je community software plugins tegen een gereduceerd tarief. Dan kan jij doen waar jij goed in bent: namelijk het bouwen van jouw WordPress sociale netwerk- en community website.

Direct aan de slag? Bel dan Dex op 085 – 10 50 760 of maak gebruik van ons contactformulier.

Onderhoud en updates WordPress templates en plug-ins

WordPress is populair en er zijn ruim 55.000 gratis en betaalde plugins beschikbaar. Er zijn mensen die lukraak downloaden, installeren en daarmee denken dat het goed komt. Websites worden gehackt door verouderde plug-ins. Ook cross-plug-in incompatibiliteit komt regelmatig voor. Neem daarom geen risico’s. Zo voorkom je trage websites en conflicten.

Nog vragen? Chat dan met Dex of bel 085-1050760

Onderhoud en Updates WordPress

Het structureel onderhoud van je website, webwinkel of sociale netwerk- en community website is een must. Automatisch updates uitvoeren is tricky voor eigenaren. Zonder veel achtergrondkennis kan dit namelijk problemen en storingen veroorzaken. Updates van plug-ins, extensies en templates worden namelijk zelden gelijktijdig doorgevoerd.

Onderhoud en updates overlaten aan Dex Hosting? Chat dan met Dex of bel 085 – 10 50 760

domein verhuizen?